Tuliasekurssi tulee taas!

Viime vuonna suuren suosion saanut Tuliasekurssi saa jatkoa!

 

Suomen näyttämötaisteluyhdistys ja Helsinki Shooting Club järjestää kahden päivän kurssin esiintymisen ammattilaisille jossa opetellaan käsiaseen oikeaoppista käsittelyä, turvasäännöstö, taktisia kuvioita sekä päästään ampumaan useilla erilaisilla käsiaseilla HSCn ampumaradalle. Kurssilla käsitellään myös tuliaseiden kanssa työskentelyä; mihin erilaisiin tilanteisiin voikaan joutua näyttämöllä tai filmityössä, mitkä ovat esiintyjän omat vastuualueet, mitä tehdä vaaratilanteessa yms.

 

Kurssin pääkouluttajana toimii Antti Vaittinen, Helsinki Shooting Clubin ratamestari. Antilla on yli 12 vuoden kokemus ammattimaisesta ampumisesta eri työtehtävissä, hän on saanut tunnustusta tarkkuusampujana sekä konsultonut useiden elokuvaprojektien aseiden käsittelyä.

 

 

Kurssi on kaksipäiväinen; ensimmäisenä päivänä työskentelemme leikkiaseiden kanssa, toisena päivänä oikeiden. Jos omistat replika-pistoolin, voit ottaa sen mukaan!

 

Kurssiajat:

2.11 klo 10-16 Ryhmäteatteri, Helsinginkatu 25, Helsinki

3.11 klo 10-15 Helsinki Shooting Club, Albertinkatu 36 A, Helsinki

Kurssin hinta 80e (sisältää ratamaksun, patruunat yms.)

SNTYn jäsenille 65e

Ilmoittautumiset ja kysymykset osoiteeseen: info@stagecombat.fi

 

TERVETULOA!

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.