Vuosikokouksen antia!

SNTY piti vuosikokouksen 26.5, aloittaen Megazonen lasersodalla Salmisaaressa. Sieltä siirryimme Arlan saunan kautta Ravintola Cellaan jossa varsinainen kokous pidettiin. Läsnäolijoita oli varsin mukavasti ja kokous oli erittäin onnistunut. Lähitulevaisuudessa päätettiin järjestää useita kursseja: toinen Tuliasekurssi, Alkeiskurssi sekä Broadsword-kurssi edistyneille olivat ainakin listalla. Kursseja toteutetaan yhteistyöhankkeina, niistä lisää informaatiota syksymmällä. Uusi hallitus valittiin: Pj. Markus Järvenpää, Vpj. Oula Kitti, Sih. Outi Ikonen, taloudenhoitaja Iiro Heikkilä, jäsenet Ville Seivo ja Anu Eerola. Hallitus kiitti luottamuksesta ja lupasi kehittää ja edistää suomalaista sekä pohjoismaista näyttämötaistelua parhaalla katsomallaan tavalla.IMG_0534

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.